C Slatka tradicija

Sastojci
Sloj 1:
150 ml mleka
120 g šećera
125 g margarina
300 g mlevenog keksa
Sloj 2:
150 ml mleka
120 g šećera
125 g margarina
150 g C kokosa
Sloj 3:
150 g čokolade
malo ulja

Naši proizvodi
Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Aleksandra

Kokos štanglice

Neodoljive štanglice koje svi obožavaju.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Prokuvati i sjediniti mleko, šećer i margarin.

Dodati mleveni keks. Sjediniti sastojke i dobijenu smesu razvući na odgovarajućoj posudi.

Drugi sloj raditi na isti način. Razvući preko prvog sloja.

Slojeve dobro pritiskati kako se kolač kasnije ne bi rasipao.

Istopiti čokoladu, dodati malo ulja i preliti kolač.

Seći i servirati nakon što se kolač ohladi u frižideru.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ako vam je drugi sloj mekan dodajte još kokosa.