C Slatka tradicija

Sastojci
Tamni deo:
300 g mlevenog keksa
120 ml mlakog mleka
150 g C šećera u prahu
1 kašika C kakao praha
1 kašika ruma
Svetli deo:
200 g maslaca
150 g C šećera u prahu
150 g C kokosa

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kakao prah Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasmina

Kokos rolat

Brzo, lako sa C proizvodima može svako!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 4
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Tamni deo:
Pomešajte zajedno sve sastojke i prelijte toplim mlekom u koje ste dodali kašiku ruma.

Dobro izmešajte u jednoličnu smesu, stavite u vrećicu za zamrzavanje od 3 kg i oklagijom razvaljajte da ravnomerno prekrijete celu vrećicu.

Lagano razrežite vrećicu na dve strane tako da se otvara kao knjiga.

Beli deo:
Dobro umutite margarin sa C šećerom u prahu i na kraju dodajte C kokos.

Lagano raporedite belu smesu po crnoj, preklopite delom vrećice i oklagijom pređite preko crne smese da se bela smesa izgladi.

Sve zajedno zarolajte i na kraju uvaljajte u C kokos.

Dobro zamotajte u prozirnu foliju i ostavite na hladnom da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Držite u foliji do služenja.