C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
30 g C kakao praha
250 g C šećera u prahu
100 ml mleka
150 g C kokosovog brašna

Naši proizvodi
Kakao prah Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kokos rolat

Vraća u detinjstvo.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sjediniti mleveni keks, C kakao i 150 g C šećera u prahu.

Dodati mleko i umesiti testo. Testo tanko razviti na tacni koju smo prvo posuli C kokosovim brašnom.

Napraviti fil od margarina, ostatka C šećera u prahu i 50 g C kokosa.

Tanko premazati koru. Polako uviti rolat. Ohladiti. Servirati.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Stavite toliko mleka da kora ne bude suva, dok uvijate rolat stalno dodajte kokosovo brašno da se kora ne bi lepila.