C Slatka tradicija

Sastojci
2 čaše jogurta
1 čaša C kokosa
1 čaša šećera
1 čaša C griza
1 C prašak za pecivo
1 prstohvat C sode bikarbone
3 dl vode
4 kašike šećera
1 C vanilin šećer
1 l mleka
3 C pudinga od vanile
10 kašika šećera
1 kisela pavlaka
1 C šlag krem

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Pšenični griz Prašak za pecivo Soda bikarbona Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Kokos-puding pita

Sočan i kremast kolač.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Prvo skuvati preliv za koru od vode, 4 kašike šećera i C vanilinog šećera.

Od jogurta, kokosa, 1 čaše šećera, C griza, C praška za pecivo i C sode bikarbone umutiti testo i ispeći ga.

Dok se kora peče skuvati fil od mleka, pudinga 10 kašika šećera i kada se skuva dodati pavlaku.

Dok je kora još vruća preliti je hladnim prelivom i vrućim filom.

Odozgo ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Nikako ne čekati da se kora ohladi, već je vruću preliti filom.