C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
1 čaša šećera
1 čaša ulja
2 čaše jogurta
200 g C kokosa
1 C prašak za pecivo
1 pakovanje kora za pitu
Preliv:
4 čaše vode
3 čaše šećera
2 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Prašak za pecivo Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kokos pita

Priprema ove poslastice je laka, a ukus je odličan.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Pomešati sastojke i filovati.

Premazati jednu koru, pa drugu i uviti u rolat.

Poređati u pleh, premazati uljem i iseći na parčad željene dužine.

Peći na 200°C dok ne porumeni.

Za to vreme skuvati preliv.

Pečenu pitu preliti vrućim prelivom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Dešava se da kokos upije više jogurta pa fil bude gust. Tada razrediti sa još malo jogurta da može lakše da se premazuje.