C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
7 jaja
7 kašika šećera
7 kašika brašna
7 kašika ulja
100 g C kokosovog brašna
1 C prašak za pecivo
Fil:
1 l mleka
2 C pudinga od vanile
2 C vanilin šećera
200 g putera
200 g C šećera u prahu
200 g kokosa
1 kesica C šlag krema belog

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dušica

Kokos pita

Ukusan i lak za pripremu.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti jaja sa šećerom, pa onda dodati brašno, ulje, C kokos i C prašak za pecivo. Ispeći koru. Ohlađenu koru podeliti na dva dela.

U litar mleka skuvati C puding (po uputstvu sa kesice). U ohlađen puding dodati već umućen puter i C šećer u prahu.

Zatim dodati C vanilin šećer i C kokos. Sve dobro promešajte i filujte jednu polovinu kore.

Preko nje stavite drugu polovinu kore opet nafilujte i na kraju umućeni C šlag krem.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kalup za pečenje je standardne veličine. Peče se na papiru za pečenje pola sata na 180 stepeni.