C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
5 belanaca
na vrh noža soli
10 kašika šećera
3 kašike prezli
2 kašike sirćeta
Za fil:
malo meda
150 g C kokosa
270 g kondenzovano mleko sa kakaom
Dekoracija:
C beli šlag krem

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kokos kolač

Ukusno i slatko, lako za spremanje!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti belanca i so.

Dodavati polako šećer i mutiti dok se ne rastopi. Dodati prezle i sirće, malo promešati.

U pleh obložen pek papirom izliti smesu.

Koru peći na 20 minuta na 150 stepeni, a zatim 30 minuta na 100 stepeni.

Pomešati med, kokos i mleko. Premazati na hladnu koru.

Dekorisati po želji, najbolje C beli šlag krem.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata