C Slatka tradicija

Sastojci
250 g mlevenog keksa
100 g C kokos brašna
150 g maslaca
200 g šećera
200 ml vode
1 kašika C kakao praha
100 g C kokosa za valjanje
150 g nutele za punjenje

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Kokos gnezda

Ne postoji na svetu lepši, ukusniji, a lakši kolač za pravljenje.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 35 kokos gnezda
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Vodu i šećer prokuvati, da se šećer istopi. Ne dugo, ne treba biti sirup.

Skinuti sa šporeta, pa dodati maslac i čokoladu.

Mešati dok se ne otopi, pa dodati keks, C kokos i C kakao. Dobro promešati, da se sve sjedini.

Ostaviti u frižideru da se potpuno ohladi.

Zatim praviti kuglice sa udubljenjem na vrhu.

Kuglice uvaljati u C kokos brašno, a udubljenja napuniti nutelom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata