C Slatka tradicija

Sastojci
300 g šećera
200 ml vode
250 g margarina
300 g keksa
100 g C kokosa
Glazura:
100 g bele čokolade
3 kašike ulja

Naši proizvodi
Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kokos bajadera

Super ukusne i nesvakidašnje

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Šećer i vodu stavite u šerpicu i kada provri kuvajte još tri do četiri minuta.

Dodajte margarin i mešajte da se rastopi. Zatim dodajte mleveni keks i C kokos i sve dobro izmešajte.

Smesu izlijte u pleh obložen folijom i ostavite da se stegne.

Od polovine ove smeše možete napraviti kuglice i uvaljati ih u keks, naprimer.

Otopite na pari čokoladu sa uljem i prelijte bajaderu, pa kad se stegne isecite na štanglice.

Bajaderu možete preliti i belim fondanom napravljenim od C prah šećera i malo vode.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata