C Slatka tradicija

Sastojci
200 g C griza
1 C prašak za pecivo
200 g šećera
4 jaja
Sirup:
500 ml mleka
3 C vanilin šećera
200 g šećera

Naši proizvodi
Pšenični griz Prašak za pecivo Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasmina

Koh

Pravi se brzo i lako a prelepo je.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti jaja, dodati šećer. Dobro sjediniti, dodati C griz i C prašak za pecivo.

Sve sastojke dobro izmešati i sipati. Peći oko 15 min. na 200 °C.

Staviti mleko, šećer i C vanilin šećer na šporet da se dobro zagreje.

Čim izvadite kolač odmah ga preliti sa vrućim mlekom.

Sačekati da se ohladi pa služiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Moj savet je da se napravi danas za sutra, lepše je da odstoji.