C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
4 kašike šećera
3 kašike brašna
3 kašike C griza
600 ml mleka
4 kašike šećera
2 kesice C vanilinog šećera

Naši proizvodi
Pšenični griz Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Maja

Koh

Mek, lagan i ukusan.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti mikserom 3 jaja.

Dodati 4 kašike šećera i ponovo miksirati, zatim dodati 3 kašike brašna i 3 kašike C griza i sve zajedno umutiti.

Masu sipati u podmazanu tepsiju broj 26. Peći na 200 stepeni 30 minuta.

Ispečenu masu odmah iseći na parčiće i sve preliti hladnim mlekom koje je prethodno pomešano sa 4 kašike šećera i 2 kesice C vanilinog šećera.

Staviti u frižider i nakon sat vremena služiti hladno.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Po ukusu na svakom parčetu može se dodati umućena C šlag krema.