C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
6 belanaca
6 kašika C šećera u prahu
100 g C kokosa
1 kašika brašna
200 ml mleka
50 g šećera
Fil:
300 ml mleka
12 kašika šećera
200 ml mleka
6 žumanca
1 C puding slatka pavlaka
3 kašike brašna
250 g margarina
200 g C mleka u prahu
100 g C kokosa + za posipanje

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kokosovo brašno Puding sa ukusom slatke pavlake Zamena za mleko u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivanka

Kocka rafaelo

Ukusno.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

6 belanaca ulupati u sneg, postepeno dodati 6 kašika C šećera u prahu, dobro sjediniti varjačom, u to umešati 100 g C kokosa i 1 kašiku brašna.

Peći na 200 C. Ispečeno zaliti sa 200 ml mleka koje smo skuvali sa 50 g šećera.

Fil:
300 ml mleka staviti da provri sa 12 kašika šećera, u to ukuvati 200 ml mleka u koje smo umešali žumanca, 1 C puding slatka pavlaka i 3 kašike brašna.

Skuvati fil, ohladiti i spojiti sa 250 g margarina koji smo prethodno spojili sa 200 g C mleka u prahu, potom dodati 100 g C kokosa.

Filovati koru i posuti kokosom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata