C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
2 kašike kikiriki putera (bez šećera)
2 kašičice C kakaoa
100 grama + - C kokos brasna (videti po testu)
1/2 kesice C praška za pecivo
1/2 do 2 kašičice stevije
3 kašike pavlake za kuvanje

Naši proizvodi
Kakao prah Kokosovo brašno Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marina

Keto mafin

Ukusan!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Razdvojite belance od žumanca i ulupati u šne, u žumanjak dodati steviju, kikiriki puter i C kokos.

Dobro sjediniti, zatim dodati pavlaku za kuvanje i belanca, polako umešati da se sve sjedini i zatim dodati C prašak za pecivo i C kakao.

Ostaviti 10-ak minuta dok se rerna ne zagreje na 200 stepeni, zatim ređati u kalupe i peći 15-20 minuta dok ne dobije braonkastu koricu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ako su metalni kalupi u pitanju premazati tankim slojem sa maslinovim uljem ili koristiti papirne korpice.