C Slatka tradicija

Sastojci
C oblande
15 kašika vode
7 kašika šećera
1 C vanilin šećer
125 g margarina
300 g mlevenog keksa
2 kašike C kakaoa
7 komada keksa roler punjen čokoladom

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jasmina

Kasetice

Veoma ukusan i dekorativan kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 35 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Oblandu iseći na 4 dela, po dužini. U šerpu staviti vodu, šećer, C vanilin šećer i margarin. Kada prokuva skloniti sa vatre i dodati mleveni keks.

Podeliti na dva dela, u drugi deo dodati C kakao i promešati. Na prvi deo oblande staviti polovinu svetlog fila i preklopiti drugim delom oblande.

Zatim na taj deo dodati polovinu braon fila i poređati roler keks, da podseća na kasete i odozgo drugi deo braon fila i treći deo oblande.

Na treći deo oblande namazati drugu polovinu svetlog fila i preklopiti sa četvrtim delom oblande.

Staviti u frižider da se stegne, a zatim seći na manje štanglice-komade, odnosno male kasetice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata