C Slatka tradicija

Sastojci
1 šolja šećera
1 šolja mleka
200 ml ulja
4 kašike C kakao praha
2 jajeta
1 šolja brašna
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Kakao raj

Preukusna poslastica sa minimum napora, a maksimum užitka.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Šećer, mleko, ulje i C kakao dobro umutite da dobijete glatku smesu.

Podelite je na dva jednaka dela. Jedan deo ostavite na stranu.

U drugi dodajte jaja, brašno sa C praškom za pecivo i C vanilin šećer, pa umutite i sipajte u kalup obložen papirom za pečenje.

Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni, oko 25 minuta.

Vreo kolač prelijte smesom koju ste ostavili sa strane.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Može se jesti odmah, ali možete kolač ostaviti da odstoji bar sat vremena do tri sata i onda ga secite na kocke, da više upije.