C Slatka tradicija

Sastojci
Za testo:
50 g narendane čokolade za kuvanje.
100 g margarina
100 g belog šećera
100 g žutog šećera
1 kesica C vanilin šećera
1 jaje
150 g brašna
1 kašika C praška za pecivo
2 kašike C kakao praha
100 g seckanih badema
2 kašike nes kafe
Za ukrašavanje:
kristal šećer
čokoladne bombonice

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vera

Fini zalogaji

Ukusan i sočan.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 30 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Dobro umutiti margarin sa obe vrste šećera.

Dodati jaja, C vanilin šećer i sve ostale sastojke. Ostaviti pola sata u frižideru.

Razviti tanko testo, iseći pravugaonike i staviti na podmazan pleh.

Ispeći, ohladiti i preliti čokoladnom glazurom.

Kada se glazura stegne posuti kristal šećerom i ukrasiti čokoladnim bombonicama.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Bitno je dobro ohlađena kora, pa onda preliti glazurom od čokolade.