C Slatka tradicija

Sastojci
1kg brašna
2 jaja
1 mala pavlaka
400 g masti
300 g šećera
1 prašak za pecivo
Spajanje:
džem po želji
Posipanje:
Šećer u prahu
Vanilin šećer

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vesna

Domaće vanilice

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umesiti testo od svih sastojaka, razvući debljine 3-4 mm i seći željenim oblikom.

Staviti da se peče i paziti da se ne prepeče.

Kada se ispeče sastaviti po dva džemom po želji i uvaljati u prah šećer pomešan sa vanilin sećerom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Za spajanje je najlepši džem od kajsija.