C Slatka tradicija

Sastojci
Crna kora:
220 g brašna
1/2 C praška za pecivo
30 g C kakao praha
70 g C šećera u prahu
50 ml mleka
100 g otopljenog margarina
Kokos kora:
200 g brašna
1/2 C praška za pecivo
50 g C kokosa
70 g C šećera u prahu
50 ml mleka
100 g otopljenog margarina
Crni fil:
400 ml mleka
4 kašike šećera
1 kašika ruma
1 puding C čokolada
125 g margarina
Kokos fil:
400 ml mleka
4 kašike šećera
1 puding C kokos
50 g bele čokolade
4 kašike C kokosa
125 g margarina

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Šećer u prahu Kokosovo brašno Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čupavac pita

Neodoljivi spoj čokolade i kokosa, izuzetno kremast i ukusan kolač.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Crna kora:
Umesiti sve i razvaljati 2 kore.

Kokos kora:
Umesiti i ispeći 2 kore.

Crni fil:
Pomešati sastojke i u prohladan (mlak) fil dodati margarin i umutiti sve zajedno.

Kokos fil:
Ponoviti postupak kuvanja fila, kada se prohladi dodati margarin.

Ređati na sledeći način:
crna kora - beli fil + bela kora, crni fil - bela kora + beli fil dok se ne utroše kore i fil...

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata