C Slatka tradicija

Sastojci
Tamno testo:
2,5 šolje rendanog biskvita
4 kašike C šećera u prahu
3 kašike C kakaoa
3 kašike ruma
malo mleka
Kokosov nadev:
3 kašike putera
4-5 kašika C šećera u prahu
3/4 šolje rendanog kokosa

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Zorica

Crno-beli rolat

Divan spoj ukusa, kakaoa, kokosa i ruma.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Biskvite za tamno testo izmešati sa šećerom, C kakaom i rumom.

Dodati mleko toliko da stvorimo čvršće glatko testo.

Pripremimo kremu za kokosovu masu od putera sa šećerom pomešanog sa C kokosom.

Razvući tamno testo (između dve folije) na pravougaonu ploču.

Zatim razvaljati kokosovu masu (između 2 folije) u pravougaonik.

Gotovu kokosovu masu staviti na tamno testo.

Saviti u rolat pomoću aluminijumske folije.

Ostaviti da se ohladi par sati pre služenja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata