C Slatka tradicija

Sastojci
gotove kore za tortu
2 C pudinga od čokolade
300 g čokolade za kuvanje
100 g C šećera u prahu
200 g C kokosa

Naši proizvodi
Puding čokolada Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Crno beli cvetići i srculenca

Kremast, divan, ukusan.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati C puding od čokolade, dodati C šećer u prahu.

Premazati svaku koru pudingom i posuti preko C kokos.

Modlicom vaditi cvetiće i leptiriće.

Umakati ih u rastopljenu čokoladu i u C kokos.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U rastopljenu čokoladu dodati malo margarina.