C Slatka tradicija

Sastojci
150 g C šećera u prahu
1 C vanilin šećer
100-120 g brašna
110 g putera
250 g čokolade za kuvanje
3 jaja

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nevena

Čokoladni sufle

Penasti krem kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15-20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti jaja, dodati C šećer u prahu i C vanilin šećer.

U to dodati prethodno otopljenu čokoladu, margarin i postepeno dodavati brašno lagano mešajući.

Sipati u korpice i peći 7-8 minuta na 200°C.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Po želji možete posuti na kraju čokoladne mrvice ili komadiće iseckane čokolade.