C Slatka tradicija

Sastojci
100 g posnog mlevenog keksa
100 g prah C šećera
250 g čokolade
kašika ruma
kašika C kakao praha
1 kesica C vanilin šećera
50 g seckanog želea
kuvana kafa

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kakao prah Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladni minjoni

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Keks i prah šećer umesiti sa kuvanom kafom, dodati rum, istopljenu čokoladu, kakao, seckani žele.

Sjedinjene sastojke formirati u kocke i prekriti topljenom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Umesto kockica možete formirati kuglice koje uvaljate u rendanu čokoladu ili mleveni keks, mleveni lešnik, kokos, ...