C Slatka tradicija

Sastojci
150 g brašna
200 g margarin
200 g čokolade za kuvanje
4 jaja
1 C vanilin šećer
1/2 C praška za pecivo
150 g šećera
100 g suvog grožđa

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladni kolač sa suvim grožđem

Odličan spoj čokolade i grožđa.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti jaja sa šećerom. Istopiti margarin sa čokoladom i malo prohladiti.

U umućena jaja dodati brašno izmešeno sa C praškom za pecivo, C vanilin šećer, suvo grožđe, i istopljeni margarin i čokoladu i sve dobro izmešati.

Sipati u podmazan pleh veličine 22 cm.

Peći na 180 stepeni 45 min.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata