C Slatka tradicija

Sastojci
250 ml jogurta
100 ml ulja
100 ml mleka
4 kašike šećera
1 C vanilin šećer
7 kašika brašna
3 kašike C kakao praha
1 C prašak za pecivo
Za prelivanje:
200 ml čokoladnog mleka
Fil:
800 ml mleka
3 C pudinga od čokolade
5 kašika šećera
100 g čokolade

Naši proizvodi
Vanilin šećer Kakao prah Prašak za pecivo Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladni kolač sa pudingom

Sočan i mekan.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Jogurt, ulje, mleko, šećer, C vanillin šećer pomeštai.

Posebno pomešati brašno, C kakao i C prašak za pecivo, pa dodati mokrim sastojcima i promešati sve.

Pleh srednje veličine podmazati margarinom. Isipati smesu i rasporediti.

Kada je rerna zagrejana peći kolač na 200 stepeni oko 20 minuta.

Za to vreme skuvati C puding u mleku sa šećerom, prema uputstvu sa kesice.

Čokoladu iseći na manje kocke i dodati pudingu kad je skuvan.

Promešati sve lepo i na pečen kolač još dok je vruć staviti pudding.

Kada se kolač ohladi seći na kocke.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata