C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
1 čaša jogurta
100 ml ulja
7 kašika brašna
2 kašike C kakaoa
4 kašike šećera
1 C vanilin šećer
1 kašičica C sode bikarbone
100 ml hladnog mleka
izrendana kora 2 narandže
Za fil:
800 ml mleka
5 kašika šećera
3 C pudinga od čokolade
100 g čokolade
2 C vanilin šećera
Za prelivanje kore:
sok od 2 pomorandže
C šlag krem od čokolade

Naši proizvodi
Kakao prah Vanilin šećer Soda bikarbona Puding čokolada Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Sanja

Čokoladni kolač

Čoko zalogaj.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti sve sastojke za koru, izliti u pleh i peći na 200 stepeni 15-20 minuta.

Kada se kora ohladi preliti ga sokom od pomarandže i ostaviti da upije.

Mleko, šećer i C vanilin šećer staviti da se zagreje i sipati razbijeni C puding od čokolade.

Kada je skuvan puding dodati izlomljenu čokoladu i izmešati dok se sjedini.

Vruć fil sipati odmah preko kore i pustiti da se kolač ohladi.

Zatim premazati C šlagom od cokolade, staviti malo u frižider da se ohladi i seći na kocke.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata