C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
100 g čokolade
150 g C šećera u prahu
150 ml mleka
125 g margarina
150 g C šećera u prahu
100 g C kokosa

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladni kokos rolat

Dekorativan i vrhunski kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Čokoladu otopiti na pari. Mleveni keks, C šećer u prahu zajedno izmešati, zatim dodati otopljenu čokoladu i mleko.

Rukom izgnjaviti dok se ne dobije lepa smesa. C Šećer u prahu i C kokos izmešati rukom te im dodati margarin koji je bio na sobnoj temperaturi.

Prvu smesu razviti između dve najlonske folije u debljinu koju želite, tako isto i drugu smesu razviti da bude ista kao i prva.

Poklopiti jednu na drugu. i umotati u rolnu. Staviti u frižider da se dobro ohladi.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata