C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
150 g mlevenog keksa
100 g otopljenog margarina
2 kašike C kakaoa
Krem:
300 g čokolade za kuvanje
500 g sitnog sira
200 g C šećera u prahu
250 g pavlake za šlag

Naši proizvodi
Kakao prah Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Čokoladni čizkejk

Ukusan i lagan kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
Keks i C kakao izmešati sa rastopljenim margarinom i staviti u kalup na rastvaranje.

Krem:
Umutiti pavlaku, dodati sir, C šećer u prahu i mlaku rastopljenu čokoladu, dobro izmešati i staviti preko kore.

Kolač ostaviti u frižideru da se stegne i ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata