C Slatka tradicija

Sastojci
200 g posne čokolade
50 ml ulja
300 g višanja
5 kesica C vanilin šećera
malo šećera
papirne korpice

Naši proizvodi
Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladne korpice sa višnjama

Brzo i jako ukusno.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

200 g posne čokolade, 50 ml ulja staviti da se otopi na tihoj vatri.

Dan pre višnje potopiti u rum u koji se stavi 5 kesica C vanilin šećera.

Na poslužavnik poređati najsitnije papirne korpice, sipati otopljenu čokoladu do pola, posle desetak minuta staviti višnju i ponovo nasuti preko višnje čokoladu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata