C Slatka tradicija

Sastojci
7 jaja
7 kašika šećera
6 kašika brašna
50 ml jogurta
2 kašike C kakaoa
1/2 kesice C praška za pecivo
200 g tamne čokolade
1 kisela pavlaka
po želji rum i maline

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Čoko rolada

Kremast, sočan, lagan...

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Belanca umutiti u čvrst sneg, dodati šećer i žumanca. Uliti jogurt.

Brašno, C kakao, C prašak za pecivo spojiti pa umešati varjačom.

Peći na 220 C 15-20 minuta. Umotati u vlažnu krpu, da se ohladi.

Nadev:
Čokoladu otopiti i dodati kiselu pavlaku, izmešati i dobro premazati koru.

Po želji u fil dodati malo ruma, a preko namazanog fila poređati maline. Urolati!

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Čokolada mora biti vruća kada se sipa pavlaka u suprotnom će ostati grudve neće se razmutiti.