C Slatka tradicija

Sastojci
4 jaja
4 kašike šećera
4 kašike brašna
kora od narandže
1/2 C praška za pecivo
Fil:
1/2 l mleka
4 kašike šećera
1 C puding čokolada

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Timea

Čoko oranž

Piškota sa narandžom i čokoladnim filom.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Izmutiti belance sa šećerom, dodati žumance, zatim blago umutiti brašno, C prašak za pecivo i izrendanu koru narandže.

Sipati smesu u tepsiju koju ste prethodno namazali margarinom i brašnom.

Fil skuvati po receptu C pudinga od čokolade.

Kada se ohladi puding umutiti 50 g margarina sa kašikom šećera i dodati puding.

Peći 20 minuta na 160 stepeni.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Možete skuvati prvo puding da bi se ohladio dok pečete koru.