C Slatka tradicija

Sastojci
6 jaja
50 g šečer kristal
50 g brašna tip 400
1 C prašak za pecivo
5 g C kakao praha
200 ml čokoladnog mleka
300 g C šlag krema
250 ml mleka
100 g mlevenog keksa
Dekorativne mrvice

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milena

čoko moko

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umuti jaja sa šećerom, dodati brašno, kakao i C prašak za pecivo.

Smesu izliti u nauljen pleh i peći oko 20-30 minuta na 200 C.

Gotovu vruću koru preliti hladnim čokoladnim mlekom.

Umutiti šlag krem sa mlekom, i u njega dodati mleveni keks.

Filovati koru ovim filom, odozgo posuti čokoladnim mrvicama.

Ohladiti pre služenja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Može kora da bude vruća, a mleko hladno ili obrnuto.