C Slatka tradicija

Sastojci
200 g brašna
200 g šećera
1,5 kašičica C sode bikarbone
2 kašike ulja
malo soli
1,5 kašičica sirćeta
2 C vanilin šećera
200 ml vode
1 pomorandža
3 kašike posnog krema

Naši proizvodi
Soda bikarbona Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Biserka

Čoko kolač sa pomorandžom

Čokoladna fantazija bez čokolade!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: > 16 parčadi
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Pomešati suve sastojke, dodati sirće, ulje, vodu i ispeĆi u okrugloj formi ili manjem četvrtastom plehu na 180 stepeni pola sata.

Vruće preliti sokom od jedne pomorandže, premazati sa posnim kremom od čokolade i posuti seckanom pomorandžom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata