C Slatka tradicija

Sastojci
2 pomorandže
4 jaja
200 g seckanih lešnika
1/2 kašičice C sode bikarbone
Za preliv:
oko 350 g malina ili nekog drugog voća
200 g crne čokolade
50 g čokoladne kuglice (nisu obavezne)
2 kašike C kakao praha

Naši proizvodi
Soda bikarbona Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Bosa

Čoko desert

Vrlo ukusan kolač bez šećera.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Pomorandže kuvati 40 minuta u vodi pa ih izbendati u njih dodati umućena jaja, C kakao prah i C sodu bikarbonu.

Sipati u pleh i peći pola sata na 200 stepeni.

Na koru poređati voće i preliti čokoladom i po vrhu staviti čokoladne kuglice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kolač može odmah da se služi.