C Slatka tradicija

Sastojci
30 kašika brašna
20 kašika šećera
25 kašika ulja
1,5 C prašak za pecivo
50 g C kakaoa
50 g čokolade
200 g margarina
200 g šećera
200 g C kokosovo brašno

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Aleksandra

Čoko čupavci

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U dublju posudu sipati ulje i vodu. Zatim dodati šećer i brašno pomešano sa praškom za pecivo.

Sve dobro umutiti mikserom da se sastojci sjedine.

Dobijenu smesu sipati u podmazan pleh i peći u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 20 minuta.

U šerpicu sipati vodu pa dodati šećer i kakao. Mešati dok se ne otopi, zatim dodati čokoladu i margarin. Nastaviti mešanje dok se smesa ne izjednači.

Ohlađen biskvit seći na kocke, a potom ih umakati u mlaku glazuru.

Valjati ih u kokos, te poređati na tacnu za posluženje.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Biskvit je pečen ako na čačkalici ne ostane smesa kada ga ubodemo.