C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
125 g maslaca
150 ml soka od pomorandže
500 ml slatke pavlake
180 g kisele pavlake
125 g C šećera u prahu
2 kesice C vanilin šećera
1 C želatin
300 g malina
100 g kristal šećera

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Valentina

Čizkejk

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

300 g mlevenog keksa izmešati sa 125 g maslaca i 150 ml soka od narandže.

To staviti na tacnu, zatim umutiti slatki pavlaku 500 ml i 1 kiselu pavlaku od 180 g, sa dve kesice C vanilin šećera-

Skuvati voće i šećer sa C želatinom i preliti na beli deo kada se malo prohladi.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Staviti kremfix u slatku pavlaku da bi bila čvršća.