C Slatka tradicija

Sastojci
300 g keksa
Za fil:
1 kesica od 120 g C puding za torte i kolače sa ukusom vanilina
1 l mleka
150 g šećera
100 g putera ili margarina
1 kesica C vanilin šećera
I još:
200 ml mleka za umakanje keksa
6 kašika C kokosovog brašna
voće po želji za ukrašavanje

Naši proizvodi
Vanilin šećer Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač food blog Sneško domaćica

Brzi kolač sa pudingom

Ovakvi lagani kolači se brzo prave, a još brže pojedu.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12-15 parčića
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Skuvati C puding standardno u mleku.

Možete da pomešate sve sastojke za fil osim putera i da kuvate nekoliko minuta da se zgusne ili da deo mleka zagrejete, a deo pomešate sa C pudingom i šećerom i ukuvate sve zajedno par minuta. U vreli puding dodati puter i mešati da se otopi.

U odgovarajući kalup 30x20 složiti red keksa umočen u mleko.

Sipati polovinu vrućeg fila, pa opet složiti red keksa i opet naneti ostatak fila.

Preko posuti C kokos i ukrasiti voćem.

Ohladiti i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata