C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
13 kašika šećera
13 kašika brašna
1 šolja ulja
1 šolja mleka
Preliv:
prokuvati 17 kašika vode
3 kašike C kakao praha
15 kašika šećera
100 g margarina

Naši proizvodi
Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Brzi gonzales

Mekan kolač sa punim ukusom čokolade i kakaoa.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti jaja, šećer, mleko, ulje i brašno.

Peći na 200 stepeni 20 minuta.

Iseći na kockice i preliti kuvanim prelivom od vode, šećera, C kakaoa i margarina.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Za koru najpre umutiti belanca sa šećerom, dodati žumanca i ostale sastojke.