C Slatka tradicija

Sastojci
250 ml jogurta
100 ml ulja
100 ml mleka
3-4 kašike šećera
1 C vanilin šećer
7 kašika brašna
3 kašike C kakao praha
1 C prašak za pecivo
200 ml soka od narandže za prelivanje
Fil:
800 ml mleka
3 C pudinga od čokolade
5 kašika šećera
150 g čokolade

Naši proizvodi
Vanilin šećer Kakao prah Prašak za pecivo Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Brzi čokoladni kolač

Jednostavan za pravljenje ovaj kolač je i jeftin. Većina sastojaka se skoro uvek nalazi u kuhinji.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U jednu činiju umutite jogurt, mleko, ulje pa im dodajte šećer i dobro izmešajte.

Zatim odvojeno pomešajte brašno, C prašak za pecivo i C kakao, pa suve sastojke dodajte mokrim. Sve umutite u glatko testo.

Pecite oko 20-tak minuta na 200 stepeni. Kada se ispeče, topao patišpanj zalijte sa 200 ml soka od narandže.

Dok se kolač peče napravite puding pa mu dodajte čokoladu.

Vreo fil stavite preko toplog patišpanja.

Sačekajte da se kolač ohladi pa ga secite u kocke i servirajte.

Komentari potrošača:

11.04.2020
Izgleda fantasticno

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Poslužiti kad se ohladi.