burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripremeLako se priprema

broj porcija12

Brza torta-kolač

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

Kora:

2 čaše jogurta

čaša šećera

čaša C kokosa

čaša C griza

Preliv:

300 ml vode

4-5 kašike šećera

1 C vanilin šećer

Fil:

2 kesice C pudinga od vanile

10 kašika šećera

1 l mleka

Dekoracija:

200 g šlag krem C

200 ml gazirane vode

Brza torta-kolač

Koraci pripreme

U posudu staviti 2 čaše jogurta, čašu šećera, čašu C kokosa, čašu C griza. Sve sastojke sjediniti, izmešati varijačom.

Smesu sipati u podmazan pleh (pleh kao za djuveč) i peći na 200 stepeni dok malo ne porumeni. Bocnuti čačkalicom, kada se ne lepi gotovo je.

Skuvati i preliv, da vri malo od gore navedenih sastojaka. Kada se ohladi kora i preliv preliti koru.

Fil:
Klasično skuvati 2 C pudinga u 1 l mleka, kao kad bi kuvali da pojedete samo puding. Vruć puding preliti preko kore.

Kada se ohladi puding, umutiti 200 g C šlaga sa 200 ml kisele vode i staviti preko pudinga.

Kolač staviti u frižider oko 2,3 sata da odstoji. Servirati po izboru.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Brza torta-kolač

Koraci pripreme

U posudu staviti 2 čaše jogurta, čašu šećera, čašu C kokosa, čašu C griza. Sve sastojke sjediniti, izmešati varijačom.

Smesu sipati u podmazan pleh (pleh kao za djuveč) i peći na 200 stepeni dok malo ne porumeni. Bocnuti čačkalicom, kada se ne lepi gotovo je.

Skuvati i preliv, da vri malo od gore navedenih sastojaka. Kada se ohladi kora i preliv preliti koru.

Fil:
Klasično skuvati 2 C pudinga u 1 l mleka, kao kad bi kuvali da pojedete samo puding. Vruć puding preliti preko kore.

Kada se ohladi puding, umutiti 200 g C šlaga sa 200 ml kisele vode i staviti preko pudinga.

Kolač staviti u frižider oko 2,3 sata da odstoji. Servirati po izboru.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept