C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
300 g mlevenog keksa
100 g crne čokolade
50 g putera
160 ml mleka
Fil:
700 ml mleka
150 g C šećera
1 C vanilin šećer
120 g C griza
200 g C kokosa
120 g putera
Ganaš:
100 ml slatke pavlake
100 g crne čokolade

Naši proizvodi
Vanilin šećer Pšenični griz Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Bounty kolač

Brzo i lako, pez pečenja.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 4
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
Pomešamo mleveni keks, mleko, istopljeni puter sa čokoladom. Kad se to sjedini raširimo po kalupu.

Fil:
Kuvamo mleko, šećer, C vanilin šećer i čekamo da provri. Kad provri, skinemo sa ringle, dodamo C kokos i C griz.

Kuvamo još 2 minuta, pa dodamo puter. Izmešamo fil i stavimo u kalup preko kore.

Ostavimo da se ohladi.

Ganaš:
Otopimo čokoladu i slatku pavlaku. Prelijemo.

Ostavite kolač 3 sata u frižideru, zatim secite i poslužite.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata