C Slatka tradicija

Sastojci
Korica:
300 g mlevenog keksa
200 g narandane čokolade
100 ml mleka
Beli fil:
500 ml mleka
80 g C pšeničnog griza
100 g kristal šećera
200 g C kokosa
Čokoladni fil:
100 ml slatke pavlake
100 g čokolade
40 g maslaca

Naši proizvodi
Pšenični griz Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Bounty kolač

Brzi kolač za vikend!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Korica:
Mleveni keks, narendanu čokoladu i mleko umešati zajedno i sipati u pleh ili kalup srednje veličine i oformiti koricu. Ostaviti da se ohladi.

Beli fil:
Skuvati mleko, C griz i šećer dok se ne zgusne zatim dodati C kokos i sve lepo sjediniti. Ostaviti da se potpuno ohladi i zatim sipati na koricu.

Čokoladni preliv:
Otopiti pavlaku i čokoladu, a zatim u sjedinjenu smesu dodati maslac. Preliti preko belog fila.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti u frižideru na par sati!