C Slatka tradicija

Sastojci
200 g C kokosa
100 g C mleko u prahu
100 g C šećer u prahu
100 ml slatka pavlaka
Za glazuru:
100 g mlečne čokolade
100 g crne čokolade
2-3 kašike ulja

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Zamena za mleko u prahu Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Bounty čokoladice

Brzinska poslastica fabričkog ukusa.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20-25 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sve suve sastojke izmešati u dubljoj posudi, pa dodavati slatku pavlaku i mesiti.

Može i koji ml slatke pavlake više, da ne bude suva smesa.

Kratko ohladiti smesu u frižideru, pa oblikovati čokoladice po želji.

U šerpici rastopiti čokoladu, pa čačkalicama spuštati jednu po jednu čokoladicu i vaditi na pek papir da se malo stegnu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostatak čokoladne glazure može u špric Ili kesicu, pa da našarate linijice kao na pravim baunti čokoladicama.