C Slatka tradicija

Sastojci
pakovanje kora za rozen tortu
1 l mleka
4 C pudinga od vanile
1 kašika gustina
200 g bele mlečne čokolade
1 margarin
250 g C šećera u prahu
400 g šlaga
2 kisele pavlake
100 g mleka u prahu

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vera

Beli anđeo

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 1 litar mleka skuvati 4 pudinga, dodati kašiku gustina, i u vruć puding dodati 200 g bele čokolade.

Posebno umutiti margarin sa C šećerom u prahu i mlekom u prahu.

Kada se puding ohladi sve sastaviti.

Posebno umutiti šlag da bude gust i dodati kiselu pavlaku.

Ređati: kora - žuti fil - šlag. Tako naizmenično.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Dok se puding hladi prekrijte ga providnom folijom da se nebi stvarala korica. Onda ne mora da se meša.