C Slatka tradicija

Sastojci
6 jaja
6 kašika šećera
6 kašika brašna
3 kašike C kakaoa
1 kesica C praška za pecivo
100 ml ulja
100 ml mleka
400 ml slatke pavlake
200 g menaž čokolade

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Bečke kocke

Savršen čokoladni užitak.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 18
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Penasto ulupati 6 belanaca, zatim dodati šećer, brašno, C prašak za pecivo, žumanca, mleko ulje i C kakao.

Pleh veličine 30x50 obložiti papirom za pečenje, pa nasuti pripremljenu smesu.

Peći na 200 stepeni oko 15-tak minuta (čačkalicom proveriti da li je pečeno).

Kada se kolač ohladi, slatku pavlaku zagrejte i dodajte čokoladu, zatim tako toplo prelijte preko ohlađenog kolača.

Ostaviti u frižideru najbolje preko noći.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata