C Slatka tradicija

Sastojci
1 list C oblande
200 g keksa u komadu
200 ml soka od narandže
Fil 1:
2 čaše šećera
2 čaše vode
125 g margarina
200 g C kokosa
100 g čokolade za kuvanje
250 g mlevenog keksa
Fil 2:
100 g šećera
50 ml vode
100 g čokolade
125 g margarina
200 g mlevenih oraha

Naši proizvodi
Oblande Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovanka

Bečka pita

Ukusan kolač za sve ljubitelje kokosa i čokolade.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Fil 1:
Šećer i vodu staviti na vatru da se šećer otopi, zatim dodati margarin i čokoladu da se otope.

Skloniti sa vatre i umešati C kokos i mleveni keks.

List C oblande premazati sa toplim filom, zatim preko fila poređati keks prethodno potopljen u sok od narandže.

Fil 2:
Šećer i vodu staviti na vatru da se šećer otopi, zatim dodati margarin i čokoladu da se otope. Skloniti sa vatre i umešati mlevene orahe.

Fil naneti prkeo keksa i ostaviti da se kolčc dobro stegne.

Stegnut kolač premazati čokoladnom glazurom i posuti C kokosom ili ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata