C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
300 g mlečne čokolade
200 ml mleka
C šećer u prahu
C vanilin šećer
300 g C kokosa
200 g C griza
300 ml mleka
200 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Baunti kolač

Brz i uksan kolač.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Keks pomesati sa izrendanom čokoladom i preliti mlekom sjedini i razviti na prehthodno pripremljenu tacnu.

Ostaviti da se stegne. Skuvati C griz sa mlekom, dodati C šećer u prahu i C vanilin šećer.

Na kraju dodati C kokos i razliti preko kore od keksa.

Rastopiti čokoladu i dodati par kapi ulja, preliti kolač i servirati.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Griz skuvati da bude ređi jer se on naknadno stegne.