burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Baunti kolač

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

300 ml vode

2 margarina

600 g šećera

500 g keksa

200 g C mleka u prahu

300 g C kokosa

200 g čokolade za kuvanje

Baunti kolač

Koraci pripreme

1 sloj:
300 g šećera, 200 ml vode, 250 g margarina rastopiti do trenutka ključanja, skloniti sa vatre i dodati 500 g mlevenog keksa i ostaviti na stanu.

2 sloj:
100 ml vode, 250 g margarina, 300 g šećera, 200 g C mleka u prahu i 300 g C kokosa. Sve lepo izmiksirati da se ujednači.

U pleh postaviti papir za pečenje i ređati prvo sloj sa keksom, preko njega sloj sa kokosom.

Odozgo ide glazura od čokolade, pa kada se čokolada stegnula kolač se moze servirati, po želji na štanglice ili kockice.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Baunti kolač

Koraci pripreme

1 sloj:
300 g šećera, 200 ml vode, 250 g margarina rastopiti do trenutka ključanja, skloniti sa vatre i dodati 500 g mlevenog keksa i ostaviti na stanu.

2 sloj:
100 ml vode, 250 g margarina, 300 g šećera, 200 g C mleka u prahu i 300 g C kokosa. Sve lepo izmiksirati da se ujednači.

U pleh postaviti papir za pečenje i ređati prvo sloj sa keksom, preko njega sloj sa kokosom.

Odozgo ide glazura od čokolade, pa kada se čokolada stegnula kolač se moze servirati, po želji na štanglice ili kockice.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept