C Slatka tradicija

Sastojci
500 g kora za baklavu
300 g oraha
100 g C griza
100 g čokolade
200 g margarina
Preliv:
500 g šećera
500 ml vode
1 C vanilin šećer
1 limun

Naši proizvodi
Pšenični griz Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Gordana

Baklavice

Socne su, preukusne i brzo se pripremaju

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Uzeti jednu koru, preko nje staviti drugu, pa preko nje na početku staviti izmešan fil od oraha, C griza i rendane čokolade.

Urolati tako sve kore. Poređati u pleh i iseći.

Preliti otopljenim margarinom i peći.

Skuvati šećer, vodu, C vanilin šećer i limun i preliti baklavice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Preliti tople baklavice ohlađenim prelivom.