C Slatka tradicija

Sastojci
4 jaja
200 ml mleka
200 ml ulja
250 g šećera
2 C vanilin šećera
1 C prašak za pecivo
600 g brašna tip 400

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Silvija

Bakin kolač

Voli ga svaka generacija.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 50 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti jaja sa šećerom. dodavati ostale sastojke u toku mešanja (C vanilin šećer, mleko, ulje).

Kada smo umutili sastojke varjačom umutiti brašno.

Sve lepo promešati dok se ne dobije masa gušća od palačinki.

Masa je gotova za pečenje u aparatu za bakin kolač.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Gotove i ohlađene služiti uz već pripremljen i smrznuti C eskimko sladoled.