C Slatka tradicija

Sastojci
6 jaja
8 kašika šećera
4 kašike C griza
3 kašike brašna T 400
1 C prašak za pecivo
Za preliv:
1 l mleka
6 kašika šećera
3 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Pšenični griz Prašak za pecivo Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Bakin koh

Hladan i slastan. Bolji i od sladoleda.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 6
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Dobro umutiti 6 belanca sa 6 kašika šećera.

Dodati žumanca, C prašak za pecivo i na kraju C griz i brašno.

Sipati testo u podmazan pleh i staviti da se peče 20 minuta na 180 stepeni.

Za preliv:
Staviti mleko sa šećerom i C vanilin šećerom da provri.

Ispečeno vruće testo preliti vrućim mlekom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti da se dobro ohladi pa tek onda poslužiti.